banner564

“Sen de Katıl”

TDP seçim için hazırladığı vizyonunu düzenlediği şölen ile duyurdu

“Sen de Katıl”
banner598
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) 7 Ocak 2018 erken genel seçimi için hazırladığı 'Katılım Vizyonu' ve “Sen de Katıl” isimli resmi seçim şarkısını dün düzenlediği 'Katılımcı Siyaset Şöleni' ile duyurdu. 
TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, ülkenin ihtiyaç duyduğu yapısal ve köklü değişimin ancak güçlü bir kadro ile gerçekleşebileceğini belirterek, geçmişi ile barışık, bugününe karşı dürüst ve geleceğine karşı umutlu bir halkın, hak ettiği temiz yönetim için yola çıktıklarını vurguladı.  "Güçlü, Temiz, Özgür bir gelecek için yoldayız ve biz hazırız" diyen Özyiğit, Kıbrıs Türk Halkı'nın 7 Ocak'ta güçlü bir katılımla sandığa giderek cevabını vereceğine yürekten inandığını belirtti.
YDÜ Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde TDP üyeleri ve gönüllülerinin katıldığı gecede Genel Sekreter Asım İdris'in konuşmasının ardından milletvekili adayları TDP'nin seçim müziği eşliğinde salona gelirken, salonda oldukça coşkulu bir atmosfer oluştu. TDP'li gençlerden oluşan coşkulu bir kalabalık da attıkları 'Güçlü', 'Özgür' ve 'Temiz' sloganları ile salonu coştururken, katılımcılar da gençlere alkış ve sloganlarla eşlik etti. Genel Başlan Cemal Gürsel Özyiğit'in TDP'nin 'Katılımcı Siyaset Vizyonunu' açıklamasının ardından TDP Milletvekili adaylarının tek tek takdim edilmesinin ile devam eden şölen, alkışlar ve TDP seçim müziği eşliğinde sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2017, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473