banner564

Sendikalar ısrarcı

Eylemlere devam etme kararı alan Sendikal Platform, kazalardan sorumlu olarak gösterdikleri 3 bakanın istifa etmesini talep etti

Sendikalar ısrarcı
banner598
Sendikal Platform, Değirmenlik Girne dağ yolunda ikisi öğrenci 3 kişinin ölümü ve 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın ardından başlattığı eylemlerine devam kararı aldı.
Sendikal Platform dün yapılan toplantının ardından önümüzdeki günlerdeki eylemler Başbakanlık önünde açıklandı.
Buna göre, Sendikal Platform, Başbakanlık önünde 17.00-20.00 saatleri arasında başlatılan eylemi ileriki günlere de yayma kararı aldı.
İlk Bakanlar Kurulu toplantısının yapılacağı gün ise genel grev ve Başbakanlık önünde miting yapılacak.
Diğer yandan eylemlerini Sendikal Platform ile birleştiren KTÖS de dün ana okul, ilkokul ve özel eğitim okullarında 08.00-09.00 saatleri arasında başlattığı grevi kaldırdığını açıkladı.
Kararları açıklamak üzer dün saat 17.00’de Başbakanlık önünde toplanan Sendikal Platform üyeleri, kış saati uygulamasına geri dönülmesini, kazalardan sorumlu olarak gösterdikleri 3 bakanın istifa etmesini ve trafik ve yolların standartlara uygun hale getirilmesini talep ettiler.
Toplantı sonrası; Türk-Sen Başkanı Arslan Bıçaklı, KTOEÖS Başkanı Tahir Gökçebel, KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan, KTÖS Başkanı Şener Elcil birer konuşma yaptı.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2016, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473