banner564

Sert kayaya çarptı

Avukat Zeliş Sarı’nın arabada unuttuğu cüzdanı çalmakla suçlanan Mehmet Sönmez’i kamera kayıtları ele verdi

Sert kayaya çarptı
banner598
Çiğdem AYDIN
Mehmet Sönmez isimli hırsız, genç avukatlarımızdan Zeliş Sarı’nın park halindeki aracında unuttuğu cüzdanı çalmakla suçlanıyor.  Mehmet Sönmez kamera görüntüleri sayesinde tespit edilerek gözaltına alındı. Zanlı dün yargılanacağı davalardan teminata bağlanmak üzere Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.  Polis,  zanlı Mehmet Sönmez'in 18 Ekim tarihinde Lefkoşa’da Posta Sokak içerisinde park halinde bulunan Zeliş Sarı’ya ait araç içerisinden içerisinde 250 TL ve 150 Euro nakit para ile kimlik kartı ve sürüş ehliyeti bulunan cüzdanı çaldığını söyledi. 
Polis, soruşturma kapsamında bölgede bulunan kamera kayıtlarının incelendiğini ve zanlının araç içerisinden cüzdanı çaldığının açıkça görüldüğünü belirtti. 

Teminat şartlarını yerine getiremedi
Polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek zanlının teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, zanlının 3 bin TL nakit teminat yatırması ve bir kefilin 5 bin TL kefalet senedi imzalaması, yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir gün polise giderek imza atması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Mahkemede söz alarak suçsuz olduğunu öne süren zanlı teminat şartlarını yerine getiremeyerek 1 ay süreyle cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2016, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473