banner564

Sevenleri onu unutmayacak

Trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Raif Denktaş, ölümünün 32’nci yıl dönümünde kabri başında anıldı

Sevenleri onu  unutmayacak
banner598
Trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın oğlu, eski milletvekili, öğretim üyesi, müzisyen Raif Denktaş, ölümünün 32’nci yıl dönümünde kabri başında anıldı.
Lefkoşa Mezarlığı’nda dün sabah düzenlenen anma törenine Raif Denktaş’ın ailesi ve sevenleri katıldı.  Annesi Aydın Denktaş, sağlık sorunu nedeniyle mezarlığa gelemedi.
Raif Denktaş’ın kardeşi, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, anma törenindeki kısa konuşmasında artan trafik kazalarına dikkat çekerek, bu konuda sadece devlete ya da hükümetlere değil vatandaşlara da sorumluluk düştüğünü belirtti. 
Raif Denktaş’ın hayatını kaybettiği 1985’ten bu yana trafik kazalarında artış olduğunu kaydeden Denktaş, “Yolları ne kadar düzeltmiş olsak da ölümlü kazalar giderek artıyor. Her şeyi devletin ve hükümetlerin üzerine yıkarak değil, birbirimizi koruyarak, kollayarak, dikkatli ve saygılı olarak trafikte birçok can kurtarabiliriz” dedi.
Raif Denktaş’ı rahmetle ve saygıyla andıklarını söyleyen Serdar Denktaş, “Raif ağabeyi çok özlüyoruz. Eminim onu arkadaşları da çok özlüyordur” şeklinde konuştu.
1985’te, 34 yaşındayken trafik kazasında hayatını yitiren Raif Denktaş için ölüm yıldönümü olan dün Göçmenköy Camii’nde Mevlid-i Şerif de okutuldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474