banner564

Sevgi Mağarası açıldı

“Sokaktaki Çamura Bulaşma” sloganı ile düzenlenen etkinlikte üretilen seramikler Çatalköy’de sergileniyor

Sevgi Mağarası açıldı
banner598
Uğur İRTEM
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun Çatalköy Belediyesi ve Gancelli Sevgi Atölyesi ile işbirliğinde “Sokaktaki Çamura Bulaşma” sloganı ile düzenlediği etkinlikte üretilen seramiklerin sergilendiği “Sevgi Mağarası” açıldı.
Açılışını önceki gün Başbakan Özgürgün’ün yaptığı Sevgi Mağarası’nda; Gancelli Sevgi Atölyesi’nin 12-13-14 Haziran 2015 tarihlerinde Çatalköy’deki yağ değirmeninde kurduğu atölyede üretilen eserler ile Merkezi Cezaevi’ndeki kadın mahkumlar ve SOS Çocuk Köyü’ndeki çocukların ürettiği 505 seramik eser sergileniyor. Etkinlikte, konuşmalar yapıldı, folklor gösterisi sunuldu, Sevgi Mağarası gezildi.
  Etkinlikte konuşmaları Başbakan Hüseyin Özgürgün, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu ile Gancelli Sevgi Atölyesi Eğitmeni Leman Cankat yaptı.
   “Sevgi Mağarası”nın uyuşturucuyla mücadelede ve toplumsal farkındalığın yükseltilmesinde önemli bir sembol olması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2017, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473