banner564

Sıkıntılar dinlendi

LTB’nin bölge toplantılarının 4’üncüsü Göçmenköy’de yapıldı

Sıkıntılar dinlendi
banner598
Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) bir süre önce başlattığı “Bölge Bölge Lefkoşa” toplantılarının dördüncüsü önceki gün akşam Göçmenköy’de gerçekleştirildi.
LTB’den verilen bilgiye göre, LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile birlikte LTB meclis üyeleri, LTB yöneticileri ve personelin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda, vatandaşlar LTB Başkanı Harmancı’ya ve belediye yetkililerine sıkıntılarını aktardı.
Göçmenköy Belediye Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, LTB’nin içinde bulunduğu durumdan dolayı yaşanan düzensizlikleri ve bu sıkıntılı yapının giderilmesi için izleyecekleri yöntemleri Göçmenköy halkına aktardı. 
LTB’nin mali ve idari yapısı hakkında da bilgi veren Harmancı, LTB Meclisi ile uyum içinde çalışarak eldeki olanakları en doğru, en verimli şekilde kullanmaya çalıştıklarını belirtti. Harmancı, Haspolat, Hamitköy ve Taşkınköy’ün ardından dördüncüsü Göçmenköy’de gerçekleşen toplantılarda, önemli sonuçlar çıktığını ve bu çıkan sonuçlar çerçevesinde hareket ettiklerini anlattı. 
Bu toplantılarda bölge muhtarları, kulüp ve dernek başkanlarının önemine işaret eden Harmancı, bu sayede vatandaşların sorunlarını kendi ağızlarından dinleme fırsatı bulduğunu dile getirdi. Harmancı, halktan gelen şikayetleri ve talepleri değerlendirdiklerini söyleyerek, üzerine hassasiyetle gidilirse sorunların daha rahat aşılacağını; büyük bir azimle çalıştıklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 09:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şeref
Şeref - 3 yıl Önce

Denktaş, değeri Türklerce yeterince anlaşılmamıış Dü ya çapında bir liderdi. Allah rahmet eylesin.

Sarp Ege
Sarp Ege - 3 yıl Önce

Rahmetli Denktas mücadele adamıydı. Rumların bitmez tukenmez isteklerine her zaman Anavatanın destegi ile daima dik durmustur.90 yıllarda TR 'de kendisini yakından görmüştüm. Kıbrıs T.C. ekonomi yönünden malesef gerekli atılımları yapamadı.Yapisal reformlar tam anlamıyla gerceklesemedi. Bunda ambargolarında etkisi çok. Ama yinede Kıbrıs T.C. kisi basina düşen milli gelir ,anavatana göre çok daha fazladir.Yasam kaliteleri yüksektir.Guney kesimi zaten ayrı bir dünya. Rahmetlinin dolap benzetmesi dogru tespittir.

Sarp Ege
Sarp Ege - 3 yıl Önce

Rahmetli Denktaş büyük bir vatansever ve mücadele adamı idi.Her zaman dik duruş sergilemiştir. Askeri başarıdan sonra malesef ekonomik alanda Kıbrıs T.C. gerekli atılımları yapamamistir. Bunda ambargoların, yapisal reformlarin tam olarak gerceklesmemesi gibi nedenleri sayabiliriz. Ama bir gercek Kıbrıs T.C. 'de kişi başına düşen milli gelir Turkiye'ye göre çok daha fazladır. Rahmetlinin dolap hikayesi benzetmesi çok dogru tespit.

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Ver kurtulcu borazanlar mandıra feylesofları iş basinda verdirtmezler yedirmezler aglatirlar üzerler sizleri

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473