banner564

Şimdi artık kaçamaz

Turist olarak tatile geldiği Kuzey Kıbrıs’ta piyasaya sahte para süren Abdurrahman Asiltürk hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi

Şimdi artık kaçamaz
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Bafra Turizm Merkezi’nde bir otelin kumarhanesinde, yaklaşık 7 bin TL sahte parayı tedavüle sürerek sahtekarlıkla kredi temin eden ve tutukluluk süresi içerisinde, tedavi gördüğü Gazimağusa Devlet Hastanesi’nin ikinci katındaki odanın penceresinden atlayarak yasal tutukluluktan firar eden Abdurrahman Asiltürk dün teminat maksatlı İskele Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi anımsatan Ziyamet Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Aydın Akçam, zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildirdi. 

3 ay süre ile cezaevine gönderildi
Zanlının tutuklu bulunduğu sırada yasal tutukluluktan firar ettiğini ve serbest kalması halinde yargılanmaktan kaçmasının kuvvetle ihtimal olduğunu belirten Akçam, zanlının davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, zanlının davaları görüşülünceye kadar 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2016, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473