banner564

“Şimdi fırtına başlıyor”

Seçim çalışmalarına milletvekili adayları ile birlikte Değirmenlik’te devam eden Erhürman, “Sarı karıncalar hareketlendi” dedi

“Şimdi fırtına başlıyor”
banner598
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ve milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Değirmenlik’te bölge halkıyla buluştu.
Değirmenlik Spor Kulübü’nde toplanan kalabalığa hitap eden Erhürman, halkın tüm kesimlerini temsil eden kişilerin CTP’de birleştiğini ve Kıbrıslı Türklerin varoluş için yürüyüşe geçtiğini belirterek, “Öyle bir kadromuz var ki yanından bile geçemezler, yakınına bile uğrayamazlar. Sarı karıncalar hareketlendi, şimdi fırtına başlıyor” dedi. 
Erhürman, bu seçimin çok kritik olduğunu kaydederek halkın ve ülkenin geleceğinin 7 Ocak’ta belirleneceğini ifade etti. 
Başbakan Özgürgün’ün banka hesaplarının gazetelerde yayımlandığına dikkat çeken Erhürman, “bana brifing vermeyeceğini, sadece halka hesap vereceğini söylüyordu. İşte hesap verme zamanı geldi. Halk soruyor. Buyur hesabını ver. Ya hesabını ver, açıklamanı yap, ya da bu seçimden çekil. Demokrasinin gereği budur. Hukuk elbette seçimden sonra bütün unsurlarıyla devreye girecektir” dedi. 

“Bizim derdimiz ‘Tikçik’ değil…”
Erhürman, “Her birinin elinde bir kartvizit, ‘bana da bir tikçik’ diye dileniyorlar. CTP’nin 50 adayı ise kol kola girdi ve birlik içinde, dayanışma içinde, el birliğiyle mücadele içindedir. Bizim derdimiz tikçik değil, halkımızdır, memleketimizdir. Bizim adaylarımız bugüne kadarki hayatlarıyla, duruşlarıyla, birikimleriyle bu memlekete çoktan mühürlerini vurdular, kartvizite gerek yok” diye konuştu.

“Ya yalan ve talan, ya plan ve program”
Eldeki verilere göre seçimin UBP ve CTP arasında geçtiğini savunan CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, UBP’nin yalan ve talan vaat ettiğini, CTP’nin ise plan ve programıyla yola çıktığını söyledi. 
CTP’nin hazırladığı ekonomik ve sosyal kalkınma programını halka tanıtan Erhürman, bu programın uygulanacağını ve yalan ile talanın ortadan kalkacağını, haysiyetin, adaletin, üretim ve hizmetin geleceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2017, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473