banner564

Sipahi’ye ateş düştü

Mandırasına giderken devrilen traktörün altında kalarak feci şekilde can veren 65 yaşındaki Adnan İskender, saatler sonra çocukları tarafından bulundu

Sipahi’ye ateş düştü
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
  İskele’ye bağlı Sipahi köyünde dün akıllara durgunluk veren bir kaza yaşandı. Mandırasına gitmek üzere sabah erken saatlerde evinden ayrılan 65 yaşındaki Adnan İskender, toprak yolda seyrederken devrilen traktörün altında kalarak feci şekilde can verdi.
  İskender, evinden sadece 5 kilometre uzakta olmasına karşın, toprak yoldan ne geçen, ne de kazayı gören oldu. Öğle saatlerinde meraklanan ailesi onu cep telefonuyla aramaya başladı. Telefonun cevap vermemesi üzerine yola koyulan 2 oğlu, babalarının traktör altında kalan cansız bedeni ile karşılaştı ve büyük bir şok yaşadı.

Saat 13.30 sıralarında bulundu
Diyalog muhabirinin olay yerinde elde ettiği bilgilere göre sabah saatlerinde evden ayrılan talihsiz adamın eve dönmemesi üzerine ailesi tarafından önce telefonla arandı. İskender’e telefonda da ulaşılamaması üzerine arazide arama yapan oğulları, babalarının cesedini köyün güneyinde bulunan Sipahi yangın kulesinin yakınlarında Dr Fazıl Küçük Ormanı’nda traktörün altında sıkışmış halde buldu. 

Toprak sete çarparak devrildi
Polis Basın Subaylığından alınan bilgiye göre, Adnan İskender, saat 13.00'te kendi kullandığı BU 164 plakalı traktörüyle köyün güneyindeki bir toprak yolda kuzey istikametinde seyrederken, traktörün soldaki bir toprak sete çarparak ters dönmesi sonucu kaza geçirdi.
Kaza yerinde hayatını yitiren Adnan İskender’in Sipahi köyünde ikamet ettiği ve polisin kazayla ilgili soruşturmasının sürdüğü belirtildi.
Polis ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda cesedi Gazimağusa Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Adnan İskender’e bugün sabah saatlerinde otopsi yapılacağı öğrenildi.


5 ayda 15 can gitti
Öte yandan Polis tarafından yapılan açıklamada dünkü ölümlü kazayla bu yıl ülkede 1 Ocak’tan bugüne trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısının 15’e yükseldiği belirtildi.

Bugün defnedilecek
Geride 3 erkek 2 kız olmak üzere 5 evlat bırakan ve Sipahi’de herkes tarafından çok sevilen bir kişi olan Adnan İskender’in bugün yapılacak olan otopsinin ardından köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473