banner564

Sonunda yakalandı

24 yaşındaki Tuğba Dağdelen’e çarptıktan sonra aracı ile olay yerinden kaçan sürücü Tamer Ali Çavuş, polisi saatlerce uğraştırdı

Sonunda yakalandı
banner598
Çiğdem AYDIN

Başkent Lefkoşa’da dün günün ilk saatlerinde Yakın Doğu Üniversitesi yolu üzerinde yaya olarak yürüyen 24 yaşındaki Tuğba Dağdelen’e çarpıp kaçan araç ve sürücüsü, polisin uzun uğraşları sonucunda tespit edildi.
Tuğba Dağdelen’in ağır yaralandığı ve yoğun bakıma alındığı kazaya sebebiyet veren sürücü dün öğleden sonra Lefkoşa’da tespit edilerek gözaltına alındı. Zanlı Tamer Ali Çavuş polisteki ilk sorgusu tamamlandıktan sonra tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada,  gece saat 00.05 sularında zanlının KJ 789 plakalı aracı ile Yakın Doğu Bulvarı üzerinde bulunan çembere geldiğinde kavşakta durmadan dikkatsizce çembere giriş yaptığı ve Dikmen’e doğru yoluna devam ederken o esnada yolu yaya olarak geçmeye çalışan Tuğba Dağdelen’e çarpıp kaza mahallinden kaçtığı belirtildi. 

Tuğba, yoğun bakımda
Polis, kaza sonucu yaralanan Tuğba Dağdelen’in ise kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde yapılan tedavisine müteakip yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığını söyledi. Kaza mahallinden kaçan zanlının dün Lefkoşa’da tespit edilerek gözaltına alındığını kaydeden polis, soruşturma başlatıldığını, alınacak ifadeler olduğunu belirterek zanlının 1 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlının ilk etapta bir gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473