banner564

Sorunlar dağ gibi

TDP Gönyeli örgüt binası açılışında konuşan Özyiğit, hükümeti ve icraatlarını eleştirdi

Sorunlar dağ gibi
banner598
 Toplumcu Demokrasi Partisi’nin (TDP) Gönyeli örgüt binası düzenlenen törenle hizmete girdi. TDP’den yapılan açıklamaya göre açılış törenine Genel Başkan Cemal Özyiğit, Genel Sekreter Asım İdris, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, bölge üye ve sempatizanları katıldı
Açılışta konuşan Cemal Özyiğit, ülkede eğitimden sağlığa, turizmden ekonomiye kadar çok ciddi yapısal sorunlar olduğunu, ancak bunlara çare üretmesi gereken hükümetin tek derdinin “eşe dosta nasıl arazi dağıtırım" olduğunu ileri sürdü.
    Özyiğit, "Kişiye özel işler olmaz, bu ülkenin malını siz birilerine peşkeş çekemezsiniz. Bunun karşısında durmaya devam edeceğiz" dedi. 
    TDP Genel Sekreteri Asım İdris, Gönyeli'de siyasetin dengesinin daha önce söylediği gibi değişmeye başladığını açılışa katılımın, gönderilen destek mesajlarının bunun en somut kanıtı olduğunu söyledi.
    TDP Gönyeli Örgüt Başkanı Kemal Aykutlu, TDP Gönyeli Örgütü'nün kurulmasıyla birlikte ekip arkadaşları ile sıkı ve düzenli bir çalışma temposu içine girdiklerini, tüm ilçelerde olduğu gibi Gönyeli'de de yeni katılımlarla birlikte güçlendiklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474