banner564

Suç aletleri kullanıldı

Girne’de öğrenciler arasında çıkan kavga sonrasında 17 kişi tutuklandı

Suç aletleri kullanıldı
banner598
Melin DOBRAN

Kuzey Kıbrıs’a eğitim için gelen Türkiyeli ve Ürdünlü öğrenciler derslerle uğraşmak yerine birbirleriyle kavga edince hem polislik hem de mahkemelik oldu. Girne’de geçen Cuma günü bir öğrenci yurdunda iki grup arasında çıkan kavgayla ilgili olarak gözaltına alınan 17 kişi mahkemeye çıkarılarak tutuklandı. 
“Kanunsuz topluluk, kavga, rahatsızlık ve tecavüzi alet bulundurma” suçlarıyla ilgili olarak aleyhlerinde soruşturma başlatılan zanlılar, Muhammad Khair Hawaneh, Sad Zuhair Khmash, Omar Mouhtaj, Muhammad Abukhousa, Akif Mohmoud Abdelrahim Hussein, İbrahim Samir Ramiz El Khayyat, Fırat Aytin, Mustafa Altındal, Semih Sağlam, Doğukan Albayrak, İbrahim Çağrı Şen, Hakan Saat, Mehmet Korkut, Onur Başaran, Fırat Adatepe, Tolga Özdemir ve Mert Aydemir’in 1 gün poliste tutuklu kalmalarına karar verildi. 

Edremit’i ayağa kaldırdılar
Girne Kaza Mahkemesi’nde gerçekleşen tutukluluk duruşmasında zanlıların 22 Mayıs 2015 tarihinde Girne’de Edremit bölgesinde faaliyet gösteren bir öğrenci yurdunda meydana gelen“ Kanunsuz topluluk, kavga, rahatsızlık ve tecavüzi alet bulundurma” suçlarıyla ilgili tutuklandıkları belirtildi.  Zanlılar aleyhinde başlatılan soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, alınması gereken ifadeler olduğunu vurguladı. Mahkeme zanlıların bir gün tutuklu kalmalarına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474