banner564

Suç ortağı aranıyor

Alacaklı olduğu Özcan Saymen’in hem aracına kasten çarptığı hem de evinin camlarını kırdığı ileri sürülen Mücahit Kaya tutuklandı

Suç ortağı aranıyor
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
    Gazimağusa’da dün sabah hareketli dakikalar yaşandı. Aralarında alacak verecek meselesi olduğu Özcan Saymen isimli şahsın aracına arkadan kasten çarptığı iddia edilen Mücahit Kaya isimli zanlının, olay sonrasında Saymen’in evine gittiği, evin camlarını kırdıktan sonra içeri girdiği ve salonda bulunan televizyonu da kırdığı ileri sürüldü. Zanlı Mücahit Kaya ise kendisinin konu ikametgaha gittiğinde camların önceden kırılmış olduğunu iddia ederek suçlamaları kabul etmedi.
    Polis tarafından gözaltına alınan Mücahit Kaya, tutukluluk istemi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi Yargıç huzuruna çıkarıldı. Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Ali Sennaroğlu, zanlının, 27 Haziran 2017 tarihinde, saat 01.00 ile 01.30 sıraları arasında, kullanımındaki aracı ile aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Özcan Saymen isimli şahsın aracına, arka kısmından kasten çarptığını söyledi. 
Zanlının daha sonra Özcan Saymen’in Hüseyin Özbayır ile birlikte yaşadığı ikametgaha gittiğini ve ikametgahın camlarını bahçede bulunan sandalye ile kırarak içeri girdiğini ve salonda bulunan televizyonu da kırarak kasti hasara uğrattığını anlatan Sennaroğlu, zanlının eylemleri esnasında yanında aranmakta olan bir şahsın daha olduğunu söyledi.

3 gün tutuklu
   Zanlıın, ikametgaha gittiğinde camların kırık olduğunu iddia ettiğin de belirten Sennaroğlu, mesele ile ilgili aranmakta olan bir şahsın da olduğunu ifade ederek, zanlının, 3 gün süre poliste tutuklu kalmasını talep etti.
    Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gülay Süleymanoğlu, zanlının, 3 gün süre polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2017, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473