banner564

Surlariçi karıştı

Hürriyet Sokak’ta tartışan iki kişiden Ali Gezer karakolluk, Şaban Kazak hastanelik oldu

Surlariçi karıştı
banner598
Başkent Lefkoşa’nın Surlariçi bölgesinde iki kişi arasında yaşanan tartışma karakolda sonuçlandı. İddialara göre, Hürriyet Sokak’ta çıkan sözlü tartışmanın büyümesi sonucu öfkesine yenik düşen 18 yaşındaki Ali Gezer, tasarrufunda bulundurduğu bira şişesini tartıştığı Şaban Kazak’ın  yüzüne vurarak dişini kırdı. Tutuklanan zanlı dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Mustafa Parlak olayla ilgili bulguları aktardı. Parlak huzurda bulunan zanlı Ali Gezer’in 12 Kasım tarihinde Lefkoşa’da meydana gelen   “vahim zarar”,  “ciddi darp”, “tecavüzkâr alet taşımak” suçlarından methaldar olduğunu söyledi. 

Kefaletle serbest
Polis zanlının aralarında çıkan tartışma sonucunda Ş.K’nin yüzüne bira şişesi vurarak dişini kırdığını belirtti. Polis memuru Parlak mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 50 bin TL’lik kefalet senedi ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473