banner564

Tabanca kayıp

Kudret Evli’ye kurşun yağdıran ve olaydan sonra sırra kadem basan Albacha kardeşler Mağusa’da yakalandı, evlerindeki aramada ise 6 gram uyuşturucu bulundu

Tabanca kayıp
banner598
Çiğdem AYDIN
Girne-Çatalköy bölgesinde önceki gün sabaha karşı meydana gelen ve Kudret Evli isimli şahsın yaralandığı silahlı saldırı olayının failleri oldukları gerekçesiyle Hasan Albacha ile kardeşi Safwan Albacha dün sabaha karşı yakalandı.
Gazimağusa’da tespit edilen zanlılar gözaltına alındı. Zanlıların evinde yapılan aramada 6 cep telefonu ve Hint keneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildi. Haklarında soruşturma başlatılan zanlılar dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlıların önceki gece Çatalköy’de saat 00.30 sıralarında yol içerisinde tartıştıkları Kudret Evli isimli şahsa iki el ateş açtıklarını ve Evli’yi sağ ayak bileği ile sol ayak baldırından yaralandıklarını söyledi.

6 adet cep telefonu ile 6 gram Hint keneviri
Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını, yapılan araştırmalar sonucu zanlıların dün sabaha karşı Gazimağusa’daki evlerinde gözaltına alındıklarını ifade etti.
Zanlıların evinde arama da yapıldığını kaydeden polis, 6 adet cep telefonu ile 6 gram Hint keneviri bulduklarını söyledi.
Polis, olay silahının ise bulunamadığını belirterek, zanlıların polise yardımcı olmadığını, ayrıca cep telefonlarının şifrelerini polise söylemediklerini aktardı.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini, kayıp emareler olduğunu ve alınması gereken ifadeler bulunduğunu kaydeden polis, zanlıların evinde bulunan cep telefonlarının da incelemeye alındığını açıkladı.
Polis, yürütülecek soruşturma aşamasında zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk kararı verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2017, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473