banner564

Tahsinsoy'un sevenleri dua ediyor

Beyarmudu-Dörtyol anayolunda trafik kazası geçiren ve ağır yaralanan İbrahim Tahsinsoy iki kez ameliyata alındı

Tahsinsoy'un sevenleri dua ediyor
banner598
Gazimağusa’daki bir bankada çalışan ve dün sabah 08.30 raddelerinde işine yetişmek için Akdoğan’daki evinden arabasıyla yola çıkan 27 yaşındaki İbrahim Tahsinsoy,  Beyarmudu-Dörtyol anayolu üzerinde seyrederken, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan ve 2 defa takla atan Tahsinsoy ağır yaralı vaziyette önce Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve 2 kez ameliyat edildikten sonra Lefkoşa’ya sevk edildi.

Kaza nasıl oldu?
Polisten alınan bilgiye göre saat 08.30’da Beyarmudu-Dörtyol anayolu üzerinde meydana gelen kaza Akdoğan’da sakin 27 yaşındaki İbrahim Tahsinsoy’un yönetimindeki GU 941 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybedip önce yolun sağına geçmesi ardından da bankete düşerek 2 takla atması sonucu meydana geldi.  

Yolda fenalaşınca ambulans geri döndü
Kazada ağır yaralanan İbrahim Tahsinsoy ambulans ile önce Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen ameliyatın ardından öğle saatlerinde Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilmek üzere yola çıkarılan Tahsinsoy, yolda birden fenalaşarak tansiyonu 0’a düştü.
Hasta Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne geri getirildi ver ikinci kez ameliyata alındı.

Ailesi saatlerce Lefkoşa’da bekledi
İkinci kez girdiği ameliyattan öğleden sonra saat 15.00 sıralarında çıkarılan İbrahim Tahsinsoy, ambulans ile Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Tahsinsoy’un Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne geri getirildiğinden ve ikinci kez ameliyata alındığından haberi olmayan ailesi saatlerce Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi önünde büyük bir endişe ile bekledi.  Yetkililerden alınan bilgiye göre ayağında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olan ve böbrek ile karaciğerinde kanama tespit edilen Tahsinsoy’un hayati tehlikesi bulunuyor.


Banka memuru olarak görev yapıyor
Akdoğan’da yaşayan ve yaklaşık 2 yıldır nişanlı olan Tahsinsoy, Gazimağusa’da bir bankada memur olarak görev yapıyor, Akdoğan’ın sevilen simalarından olan Tahsinsoy için tüm Akdoğan ve iş arkadaşları dua ediyor. Polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474