banner564

Talibov herkesi korkuttu

Polis, Haspolat yakınlarında kaza yapan ve hurdaya dönen aracın sürücüsünü bulamayınca, ilk iş olarak bölgede arama başlattı

Talibov herkesi korkuttu
banner598
Zorkun TAŞER
Kuzey Kıbrıs’ta öğrenci olarak bulunan Vüsal Talibov’un dün gece, Haspolat yakınlarında aracıyla yaptığı trafik kazasından sonra, Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda ciddi bir hareketlilik yaşandı.
Hocaoğlu Petrol İstasyonu karşısında direksiyon hakimiyeti kaybedilerek anayol kenarındaki tarlaya uçan bir araç olduğu ihbarından sonra bölgeye giden polis ekipleri, hurdaya dönmüş DR 645 plakalı aracın içerisinde ve yakınlarında sürücüyü bulamayınca tüm ihtimalleri göz önünde bulundurarark olay yerinde arama yaptı.
Kazada araçtan fırladığı düşüncesiyle civarda sürücüyü arayan polisler, bir müddet sonra Vüsal Talibov isimli şahsın olay yerine gelmesiyle rahat bir nefes aldı.

Direksiyon hakimiyetini kaybetti
Elde edilen bilgilere göre kaza, dün saat 20.30 sıralarında, Vüsal Talibov isimli sürücünün Gazimağusa istikametinden Lefkoşa’ya doğru seyrettiği esnada, Haspolat köyü yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybettiği DR 645 plakalı araçla anayol kenarındaki tarlaya uçması sonucu gerçekleşti.

Yoldan geçen araçla gitti arkadaşlarıyla döndü
Kazadan sonra takla atarak tarlaya uçan araçtan kendi imkanlarıyla kurtulan sürücü Talibov, yine yoldan geçen arabayla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne gitti. Hastanede gerekli tetkikleri yapılan ve olayı hafifi sıyrıklarla atalatan kazazede arkadaşlarının yardımıyla olay yerine tekrar dönerek polisi bilgilendirdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2014, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474