banner564

Talihliler hediyelerini aldı

Geroni Bisiklet kampanyasının 12’nci çekilişi yarın yapılacak

Talihliler hediyelerini aldı
banner598
DİYALOG gazetesinin okurları tarafından büyük kabul gören ‘Geroni Bisiklet Kampanyasının 12’nci ve son çekilişi yarın noter huzurunda yapılacak. Çekilişte Geroni bisiklet kazanan talihliler 2 Ekim Perşembe günü gazatenizde yayınlanacak.
Diyalog’un yoğun istek üzerine yeniden başlattığı her hafta 10 okura Asus tablet kampanyasında ise ikinci kampanyanın ilk kuponu yarın veriliyor.

11. kampanyada bisiklet kazananlar
Noter Ahmet Çakıcı huzurunda geçen hafta Çarşamba günü yapılan çekilişte hediye kazanan isimler şu şekilde açıklanmıştı:

1- Benal ÇAĞLIYAN – ULUKIŞLA
2- Yüksel İBAR – LEFKOŞA
3- Hamza BEBEK – LEFKOŞA
4- Turgut BOŞNAK – SÜTLÜCE
5- Çilem VAİZ – ALAYKÖY
6- Bircan KAVAZ – LEFKOŞA
7- Fikret CAN – GÖÇMENKÖY
8- Elçin ÖZGENÇ – LEFKOŞA
9- Erol AKMUR -  LEFKOŞA
10- Halil BOŞNAK - GEÇİTKALE


Hediyelerini aldılar
Öte yandan, “Diyalog Eski Kıbrıs’ı Geri Getiriyor” sloganıyla sürdürülen kampanyanın önceki çekilişlerinde son model Geroni bisiklet kazanan talihliler de Diyalog Medya Grubu’nun Lefkoşa Sanayi Bölgesi’ndeki merkezine gelerek hediyelerini aldı. 
11’inci çekilişte bisiklet kazanan talihliler bugünden itibaren Diyalog Gazetesi’ne kimlikleriyle birlikte gelerek hediyelerini alabilirler.

Diyalog’ta kampanya bitmez
Gazeteniz Diyalog’un, 12 haftadır devam ettirdiği ve yarın son çekilişi yapılacak olan Geroni Bisiklet Kampanyası’nda tam 120 talihli son model bisiklet sahibi olacak. Gelecek hafta Diyalog, okurlarından gelen yoğun isteği dikkate alarak bir süre ara verdiği ‘ASUS Tablet’ kampanyasına yeniden başladı. ASUS Tablet’te, Geroni Bisiklet kampanyası gibi okurlardan büyük kabul gördü.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2014, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474