banner564

Tansiyonu 22’ye yükseldi

Eski eşinin nişanlısını bıçaklamakla suçlanan Şevket Gökay Çiğkuşu’nun 80 yaşındaki annesi ‘ara dayağı’yedi

Tansiyonu 22’ye yükseldi
banner598

Ufuk ÇAĞA

   Mesarya köylerinden Meriç’te önceki akşam meydana gelen kavgada, eski eşinin nişanlısını bıçakla yaraladığı iddia edilen Şevket Gökay Çiğkuşu’nun ailesi yaşananlardan büyük üzüntü duyuyor.

    Şevket Çiğkuşu’nun 80 yaşındaki annesi Şefika Çiğkuşu, arabada oturduğu bir sırada oğlunun kavga ettiğini görünce müdahale etmeye çalıştığını ve bu esnada ara dayağı yediğini belirterek hem elinin, hem de ayağının morardığını, tansiyonunun bir anda 22’ye fırladığını söyledi.

       Çikuru’nun abisi Niyazi Özler Çiğkuşu da Diyalog’a yaptığı açıklamada, yaşanan olayın kamuoyuna farklı yansıtıldığını söyledi. Çiğkuşu; şöyle dedi:

   “Kardeşim Şevket bu kadınla evli idi ve ayrıldılar ama bir de çocukları vardır. Anne çalıştığı için çocuğa ailecek biz bakıyoruz. Şevket  her akşam da saat 20.00’de çocuğu anneye teslim eder. Yani bunlar boşandıktan sonra çocuklarına bakan kişi tamamen bizim ailedir. Şu anda bu kadının sevgilisi olan Burak Çelik de kendisi ile yaşıyor. Şevket o akşam da annesi de yanındayken çocuğu eve götürdü ve bahçe kapısını açarak çocuğu bırakıp geri döndü. İşte tam o sırada Burak kardeşime saldırarak onu yere düşürdü ve onu tekmelemeye başladı.”

 

Polise giden kardeşimdi

     Olay sonrasında kardeşi Şevket’in köy polisine gittiğini belirten Niyazi Özler Çiğkuşu, “kardeşimin yüzünden kanlar akıyordu ve aldığı darbeler yüzünden de sendeleyerek oraya gidebildi. Sonra bu işin evveliyatı da vardır, bu şahıs daha önce 15 gün önce kardeşime keser ile saldırdı ve poliste de bunun kaydı vardır. Yine hastenede iken 30 kişi ile bizi dövmek için oraya geldi, polis de şarjörü çıkararak bizi korumaya çalıştı ve daha sonra gelen takviye polisler bizi kurtardı” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 01:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474