banner564

Tatlısu’nun en acı günü

Aile faciası ile sonuçlanan olayda cinayete kurban giden Ayşe Yalçın ve eşini öldürdükten sonra canına kıyan Kemal Yalçın, aynı kabristanlığa ayrı ayrı defnedildi

Tatlısu’nun  en acı günü
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Tatlısu’da önceki akşam, beylik tabancası ile eşini vurarak öldüren, ardından kendi canına kıymak isteyen ve ağır yaralanarak Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 43 yaşındaki polis memuru Kemal Yalçın, dün sabah saatlerinde tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi. 
Kemal Yalçın ile öldürdüğü eşi Ayşe Yalçın, dün yapılan otopsilerinin ardından, köyleri Tatlısu’ya götürülerek defnedildi. 
Üzücü olayın ardından iki aile arasında olabilecek herhangi bir olayın önlenmesi amacı ile her iki cenaze de Tatlısu Kabristanlığı’na ayrı ayrı getirildi. 
Öncelikle cinayete kurban giden Ayşe Yalçın’ın cenazesi kabristanlığa getirilerek cenaze namazı kılındı. Talihsiz kadının cenazesinin defnedilmesinden yaklaşık 30 dakika sonra Kemal Yalçın’ın cenazesi kabristanlığa getirilerek, cenaze namazı kılındı. 

Tatlısu olayın şokunda
Köylerinde yaşanan cinayete hala daha inanamadıklarını belirten Tatlısu sakinleri, olayın şokunu henüz üzerinden atamadıklarını söyledi. 
Kemal Yalçın’ın ve eşi Ayşe Yalçın’ın, köyde herkes tarafından çok sevilen iki kişi olduğunu ve yaşananlara bir anlam veremediklerini belirten Tatlısu sakinleri, “Köyümüzde böyle bir olayın yaşanacağını asla tahmin edemezdik” şeklinde konuştu.

İş arkadaşları şokta
Öte yandan bölgede bulunan bir otelde çalıştığı öğrenilen Ayşe Yalçın’ın iş arkadaşları da yaşanan olay karşısında büyük üzüntü yaşadı. Son olarak önceki gün gördükleri Ayşe Yalçın ile konuştuklarını ve şakalaştıklarını anlatan iş arkadaşları, sadece birkaç saat sonra aldıkları haber karşısında yıkıldıklarını dile getirdi. “Her ikisine de yazık oldu. Bir anlık öfke bir yuvayı yok etti. Geride boynu bükük bir yavru kaldı” diyerek üzüntülerini dile getirdi.

Silah arkadaşları Kemal’i anlattı
Lapta Karakolunda görev yapan Kemal Yalçın’ı son yolculuğuna uğurlamaya gelen silah arkadaşları ise “Kemal böyle bir çılgınlığı nasıl yaptı hala anlamış değiliz. Kendi halinde kimseyle sorunu olmayan bir insandı. Böyle bir cinayeti nasıl işledi bir türlü anlayamadık” dedi.
Kemal ve Ayşe Yalçın’ın cenazeleri, kılınan cenaze namazının ardından, göz yaşlar ve dualar eşliğinde, Tatlısu Kabristanlığı’nda defnedildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473