banner564

Telefon görüşmesi delil sayıldı

Köprülü ile Türkmenköy arasında içerisinde yaklaşık iki buçuk ton kaçak et ele geçirilen aracın sahibi Mehmet Gülkaya yakalandı

Telefon  görüşmesi  delil sayıldı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa bölgesinde önceki gün gerçekleştirilen kaçak et operasyonu ile ilgili olarak aranan HS 280 plakalı aracın sahibi Mehmet Gülkaya yakalanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkemeye meseleyi aktaran Dörtyol Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Coşkun Kanatlı, 22 Eylül 2017 tarihinde, saat  07.00 sıralarında, Narkotik ve Kaçakçılığı önleme Şubesi ekipleri tarafından, Köprülü köyünden Türkmenköy’e doğru seyir halinde olan HS 280 plakalı araca gerçekleştirilen operasyon sonucunda 2 bin 420 kilo kemikli sığır eti ile 180 kilo sığır ciğeri ele geçirildiğini söyledi. Konu etlerin Güney Kıbrıs’tan kaçak olarak ithal edildiğinin belirlendiğini aktaran Kanatlı, konu etlere emare olarak el konulduğunu ve konu aracın sürücüsü Neşet Demirel ile araçta yolcu olarak bulunan Ali Deniz’in gözaltına alındığını söyledi.

Telefon görüşmesi yaptılar
Kanatlı, Neşet Demirel ile Ali Deniz’den elde edilen soruşturmada aracın, mahkeme huzurunda bulunan Mehmet Gülkaya’ya ait olduğunu belirlediklerini aktardı.
Gülkaya ile Neşet Demirel’in, operasyondan önce 2 defa telefon görüşmesi yaptıklarını tespit ettiklerini aktaran Kanatlı, Gülkaya’nın 2017 yılı haziran ayı içerisinde gerçekleşen bir et kaçakçılığı olayı ile ilgili de mehtaldar olduğunu söyledi. Soruşturmanın yeni başladığını belirten Kanatlı, mahkemeden süre talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Meltem Dündar, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 2 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2017, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474