banner564

Telefonları inceleniyor

Lapta’da kız meselesi yüzünden çıktığı ileri sürülen ve iki kişinin hastanelik olduğu kavgada tutuklu sayısı dörde yükseldi

Telefonları inceleniyor
banner598
Girne’ye bağlı Lapta’da iki grup arasında kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada T.G. ve O.Ç.’yi ciddi şekilde darp edip, T.G.’nin burnunu ve ön dişini kıran Yusuf Mert Altıncık ile Ahmet Tanık’ın ardından suçla bağlantılı Malik Gezer ve Muhammed Enes Kara da tutuklandı. Tüm zanlılar ek süre talebi ile dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Lapta Polis Karakolu’nda görevli Polis Memuru Mustafa Güneş, zanlılar Yusuf Mert Altıncık ve Ahmet Tanık’ın “vahim zarar” suçundan tutuklandıklarını söyledi. Güneş, 16 Temmuz akşamı saat 21.30 sıralarında, zanlıların, henüz tespit edilemeyen 4-5 kişiyle birlikte, T.G. ve O.Ç’nin vücutlarının muhtelif yerlerine tekme ve yumruk vurarak ciddi şekilde darp ettiğini belirtti. 
Güneş, T.G. ve O.Ç’nin kendi imkânlarıyla Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne gittiklerini ve orada yapılan muayenede, T.G.’nin ön dişi ve burun kemiğinin kırıldığının tespit edildiğini ifade etti. T.G. ve O.Ç’nin şikâyeti ve verdikleri ifadeler doğrultusunda Yusuf Mert Altıncık ve Ahmet Tanık’ı tutukladıklarını kaydeden Güneş, zanlıların olay yerinde olmadıkları iddia ettiklerini söyledi. 

Telefonla kavgaya adam çağırmış
Polis memuru Mustafa Güneş, zanlıların mahkemeye çıkarılarak haklarında 3 gün tutukluluk emri alındığını, bu süre içerisinde yapılan soruşturmada olaya karışan Malik Gezer ve Muhammed Enes Kara’nın da tespit edilerek tutuklandığını ifade etti. Güneş, olay yerinden yapılan soruşturmada ise zanlı Tanık’ın kavga için adam aradığı ve bu yönde telefon görüşmeleri yaptığını tespit ettiklerini belirtti. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, zanlıların bir gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2017, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474