banner564

Temizlik görevi de polisin

Şoför Ökkeş direksiyon hakimiyetini kaybedince bariyerlere çarpan kamyonetten dökülen yağlar Lefkoşa-Gazimağusa ana yolunda tehlike yarattı

Temizlik görevi de polisin
banner598

Melin DOBRAN

Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda dün saat 12.30 direksiyon hakimiyeti kaybedilerek bariyerlere çarpan kamyonetten dökülen yağlar tehlike yarattı. Kamyonette yolcu olarak bulunan 18 yaşındaki Yusuf Kemal Karabıyık’ın hafif yaralandığı kazada aynı yolu kullanan araçlardan bazıları da kaza tehlikesi atlattı. 
Yağın dökülmesiyle birlikte sabun gibi kayganlaşan yolda herhangi üzücü bir olay yaşanmadan polis ve itfaiye ekipleri gerekli müdahaleyi yaparak trafik akışını kontrol altına aldı. Polis Genel Müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri yola dökülen yağın kumlanması için çalışma yaptı. Anayoldaki trafik akışı bir süre aksadı.

Ayçiçek yağı yola döküldü
Elde edilen bilgilere göre, Ökkeş Haymalı (E-32), yönetimindeki MV 141 plakalı kamyonet ile Lefkoşa’dan Gazimağusa istikametine doğru seyrettiği sırada, Haspolat’ta direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Direksiyon hâkimiyeti kaybedilen araç, orta refüjdeki bariyere çarparak kaza yaptı. Çarpmanın etkisiyle aracın arka kapısı açılarak içerisinde bulunan beş kiloluk ayçiçek yağları yola dökülüp patladı.

Karabıyık hafif yaralandı
Kaza sonucu araçta yolcu olarak bulunan Yusuf Kemal Karabıyık (E-18), hafif yaralandı. Karabıyık, ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastane yetkilisi Karabıyık’ın durumunun iyi olduğunu söyledi. Lefkoşa itfaiye ekipleri ise yola dökülen ve asfaltı kayganlaştıran yağların üzerine kum dökerek tedbir aldı. Kaza nedeniyle söz konusu yoldaki trafik uzun süre aksadı.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2017, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473