banner564

Torbacıya suçüstü

Polisin hareketlerinden şüphelendiği Mukono’nun üzerinde satışa hazır halde 19 paket uyuşturucu ele geçirildi

Torbacıya suçüstü
banner598
Suna ERDEN
Üzerinde satışa hazır uyuşturucu paketleri ile gezen yabancı uyruklu Misterbrown Sungano Mukono, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli hareketleri nedeniyle üzerinde yapılan aramada 19 paket uyuşturucu bulunan zanlı gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatıldı. Zanlı polisteki ifadesinde satıcı olduğunu itiraf ederken, 6 kişiye uyuşturucu verdiğini söyledi. Zanlı dün soruşturma aşamasında tutuklu kalması talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada zanlı hakkındaki iddialar aktaran polis, 11 Mart 2018 tarihinde saat 20.30 sıralarında Lefkoşa’da devriye gezen polis ekipleri tarafından şüpheli görülen zanlı Misterbrown S. Mukono’nun üzerinde yapılan aramada 19 paket şeklinde 15 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 

Yatak odasını depo olarak kullanıyormuş
Polis, tutuklanan zanlının narkotik polisine teslim edildiğini, evinde de arama yapıldığını belirterek, yatak odasındaki komodin çekmecesinde uyuşturucu maddelerin paketlenmesinde kullanılan 15 foil kâğıdı parçası ve 2 foil rulosu bulunduğunu kaydetti. 

İtiraflarda bulundu
Polis, zanlıdan alınan gönüllü ifadesinde tasarrufunda bulunan uyuşturucu maddeyi 25 gram olarak henüz tespit edilemeyen bir şahıstan aldığı itirafında bulunduğunu söyledi. Zanlının ayrıca 6 farklı kişiye her biri 150 TL karşılığında 6 paket hintkeneviri sattığını itiraf ettiğini kaydeden polis, üzerinde bulunan 900 TL nakit paranın da emare alındığını belirtti. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, zanlının vermiş olduğu gönüllü ifadesinin araştırılacağını, aranan bir şahıs olduğunu belirterek, 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473