banner564

Trafik felç oldu

Kermiya-Dereboyu arasındaki yolda iki araç çarpıştı

 Trafik felç oldu
banner598
Onur ULAĞ
Lefkoşa’da dün öğleden sonra meydana gelen trafik kazasında, 40 yaşındaki Nazik Akşahin ve 7 ile 5 yaşlarındaki iki çocuğu hafif yaralandı. Kaza, Dereboyu- Kermiya anayolunda saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Dereboyu’ndan Kermiya istikametine doğru MR 287 plakalı aracıyla seyreden 19 yaşındaki Mehmet Doğacan Okan, aynı istikamete doğru giden 40 yaşındaki Nazik Akşahin’in 
NM 225 plakalı aracına arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Nazik Akşahin ve 7 yaşındaki Almira Akşahin ile Elvin Akşahin hafif yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Kaza sonucu araçlarda maddi hasar meydana geldiği görüldü. 

Kaza, trafiği aksattı
Dereboyu’nu Kermiya’ya bağlayan anayolda meydana gelen trafik kazasının saat 17.00 sıralarında meydana gelmiş olması trafiği adeta felç etti. İşten çıkıp evine gitmek isteyen vatandaşların özellikle akşamüzeri çok yoğun kullandığı güzergahlardan birisi olan yolda trafik kazasının meydana gelmesiyle birlikte trafik kilitlendi. Olay yerine gelen polislerin kazanın nasıl olduğunu tespit etmek için yaptıkları çalışma sırasında araçların oluşturduğu uzun kuyruk, Dereboyu çıkışındaki trafik ışıklarına kadar uzadı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473