banner564

Trahoni baskını

İngiliz Üs Polisi, Güney Kıbrıs’taki ‘kaçak kumarhaneye’ baskın düzenlendi, 2 kişi tutuklandı

Trahoni baskını
banner598

Güney Kıbrıs’ın Limasol kazasına bağlı Trahoni köyüne 120 kişi ile baskın düzenleyen İngiliz polisi, kaçak kumarhane işletttiği iddiasıyla 2 kişiyi tutukladı. Dikelya ve Agrotur üslerinde görevli polislerin baskını sonrasında, kaçak kumarhanede ele geçirilen 15 adet oyun masası, 60 bilgisayar ve diğer oyun aletleri yerlerinden sökülerek kamyonlara yüklendi.

   İngiliz üs polisinin bugüne kadar en kapsamlı operasyonunu yaptığı ve Rum hükümetini de operasyon hakkında bilgilendirdiği haber verildi.

   Yorgo Pasillides’in verdiği habere göre iki tutukludan biri 27 yaşında, diğeri de 30 yaşında. Tutukluların isimleri açıklanmazken, olayla bağlantılı olanların da arandığı bildirildi.

   Kaçak kumarhane işletilmesinin, Rum hükümetinin büyük umutlar bağladığı ‘yasal kumarhane’ olayına darbe vurduğu belirtilirken, Kıbrıslı Rumların yıllık kumar harcamalarının 6 milyon Euro civarında olduğu iddia edildi.

   Rum hükümetinin yasal kumarhane izni için çalışmalar yaptığını bildiren Pasilides, yılda 35 ile 50 milyon Euro’luk bir gelir hedeflendiğini kaydetti.

 

 

Fotoğraf altı

İngiliz üslerinde görevli polisler dün sabah Trahoni köyünde büyük bir operasyon gerçekleştirdi

 

 

Kaçak kumarhanenin oyun makineleri kamyonlara yüklenerek götürüldü ve bina mühürlendi

 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2014, 03:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474