banner564

Tüm bayiler Girne’de buluştu

Demtur Travel, EKOMAK’ın geleneksel toplantısına ev sahipliği yaptı

Tüm bayiler Girne’de buluştu
banner598
Demtur Travel, geçtiğimiz hafta, Endüstriyel Sistemler ve Ekipman yelpazesi ile global çözümler sunan EKOMAK’ın geleneksel bayii toplantısına ev sahipliği yaptı. 
Tüm bayilerinin ortak bir platformda buluşması ve 2017 yılının değerlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen organizasyonun adresi Merit Crystal Cove Otel oldu.
Demtur Travel,toplantıların yanı sıra gün içerisinde de EKOMAK ekibini yalnız bırakmadı.Şirket yetkilileri ve bayiiler,otel içerisinde yer alan Ottoman Restoran’da gerçekleştirilen akşam yemeği ile  güzel bir yılı geride bırakmanın tadını çıkardı.
Organizasyonun ardından açıklamada bulunan EKOMAK Genel Müdürü Erden Tatar, “26 yıldan bu yana,güvenirliliği ön planda tutarak,yüksek kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerimize özel çözümler sunmak misyonlarımız arasında yer almaktadır. Üstlendiğimiz bu görevlerin sürdürülebilirliliği adına bayiilerimiz ile gerçekleştirdiğimiz toplantılarımız bizim için oldukça önem taşımaktadır. Şirket değerlerimize paralel çalışma anlayışını benimseyen Demtur Travel ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduk. Bizimle aynı değerleri paylaşarak çözüm odaklı hizmet anlayışı ile yanımızda olan Demtur Travel ekibine çok teşekkür ederiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2018, 04:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474