banner564

Tümü 17 yaşında

Lemar ve China Bazaar’dan sigara, puro ve ayakkabı çalmakla suçlanan 3 genç tutuklandı

Tümü 17 yaşında
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da 1 hafta arayla Lemar Alışveriş Merkezi ile China Bazaar isimli işletmeye girerek hırsızlık yapan 3 kişi Adli Şube ekiplerinin başarılı takibi sonucu tespit edilerek yakalandı. Güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan ve sürdüğü iz sonucu zanlılara ulaşan Adli Şube ekipleri, yaşları 17 olan Y.Ü, E.G ve S.B isimli 3 zanlıyı dün tutukluluk talebi ile mahkeme huzuruna çıkardı. Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Gökhan Kol, zanlıların 10 Mayıs 2017 tarihinde Lemar Alışveriş Merkezi içerisindeki bazı büfelerin yazar kasaları ile yardım derneklerine ait kumlaraların içerisindeki paralar ile Lemar Süpermarket içerisinden 48 paket sigara ve 8 paket puro sirkat ettiklerini söyledi. 
China Bazaar’dan 600 TL ve ayakkabı 
Zanlıların 17 Mayıs 2017 tarihinde, “Chine Bazaar” isimli işletmeden 600 TL nakit para, ayakkabılar ve çeşitli elektronik eşya sirkat ettiklerini anlatan Kol, zanlıların Adli Şube ekipleri tarafından 19 Mayıs 2017 tarihinde yapılan operasyon sonucu yakalandığını söyledi.
Soruşturmanın yeni başladığını ve aranmakta olan bazı emarelerin olduğunu belirten Kol, zanlıların, soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2017, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473