banner564

Tunalı: Orta direk kalmadı

Tunalı, yanlış politikalar sonucu ülkede gelecek kaygısının artarak devam ettiğini ileri sürdü

 Tunalı: Orta direk kalmadı
banner598
Toplumcu Kurtuluş Partisi (TKP) Yeni Güçler yanlış politikalar sonucu ülkede orta direğin yok edildiğini, gelecek kaygısının artarak devam ettiğini ileri sürdü.
TKP Yeni Güçler Genel Başkan Yardımcısı Tözün Tunalı yaptığı yazılı açıklamada, geçmişteki yanlış politikaların cezasının çekildiğini iddia ederek, “Ekonomimizin yok olma noktasına geldiğini göremeyen bir idare ile karşı karşıyayız” iddiasında bulundu.
İşçi sınıfının asgari ücretle boğuştuğunu hükümetin  göremediğini ileri süren Tunalı, düzenin bu şekilde devam etmesinin kabul edilemez olduğunu belirtti.
**
TKP Yeni Güçler Ötüken’de örgüt kurdu
Öte yandan Toplumcu Kurtuluş Partisi (TKP) Yeni Güçler Ötüken köyünde örgüt kurdu. Örgüt Başkanlığına Öcal Musaoğulları getirildi.
TKP-Yeni Güçler tarafından yapılan açıklamaya göre, örgüt yönetimi  ise Mutlu Bölel, Orhan Gümşiray, Cüneyt Bozoğlu ve Erşen İzzetoğulları’ndan oluşturuldu.
Örgüt kurma toplantısında konuşan  TKP Yeni Güçler Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Emiroğulları,  TKP Yeni Güçler’in emekçinin partisi olduğunu ve emekçinin hakkını sonuna kadar savunmak için kurulduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2017, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474