banner564

Turizm atağı

KKTC, 2018’in ilk bir buçuk ayında 8 ayrı ülkede tanıtıldı

 Turizm atağı
banner598
KKTC, 2018’in ilk bir buçuk ayında 8 ayrı ülkede tanıtıldı.
Turizm Ve Çevre Bakanlığı, ülkemizi temsilen, Hollanda’da Vakantieberus, Avusturya’da Ferien Messe, Stuttgart’ta CMT The Holiday Exibition, İstanbul’da Emitt, Londra’da Destination of London, Finlandiya’da Matka, Belçika’da Brussels Holiday Show ve Çek Cumhuriyeti’ de Holiday World Show fuarlarına katıldı.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, bakanlık ve sektör yetkililerinin ülkemize daha fazla ülkeden turist gönderilmesine ve karşılıklı işbirliği olanaklarının gelişmesine yönelik uluslararası tur operatörleri ile önemli görüşmeler gerçekleştirilen fuarlarda ayrıca zengin görsellerle donatılmış modern stantları ziyaret eden konuklara kitle, kültür, sağlık, eko ve diğer alternatif turizm çeşitleri tanıtıldı.
Her yıl sektörün yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ifade eden Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, vazgeçilmez buluşma noktası haline gelen uluslararası fuar organizasyonlarının, promosyon faaliyetlerinin bir arada kullanılmasını sağlayan en önemli araçlar olduğunu belirtti.
Tanıtıma ve pazarlama  faaliyetlerinin gelişerek ve değişerek devam edeceğinin altını çizen Ataoğlu, “Bu dönemde  Avrupa pazarlarındaki tanıtıma ve pazarlama bütçelerimizi artırmayı planladık. Tanıtım anlamında çok daha aktif çalışmalar yapmayı planlıyoruz ve bu çerçevede tur operatörleri ve acentelerin faaliyetlerine daha fazla destek olmanın yollarını arıyoruz” dedi.
2018 yılında turizm sektörü ile beraber imaj ve destinasyon tanıtım çalışmaları yürüteceklerini kaydeden Ataoğlu, ''Pek çok etkinlik yaparak tecrübe biriktirdik. Bu tecrübelerimizi çağın gerekliliği olan dijital pazarlama yöntemleri ile destekleyerek turizm gelirlerimizi artırmaya çalışacağız..” ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 05:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474