banner564

Türkler daha zengin!

Portekiz uyruklu Jagao Rodrigues güneyde yaşıyor, çalmak için de kuzeye geçiyor

Türkler daha zengin!
banner598
Teoman TURAN
Lefkoşa’da 4 Haziran’da meydana gelen hırsızlık olayı, polis tarafından incelenen kamera görüntüleri neticesinde aydınlığa kavuştu. Güneyde yaşayan Portekiz uyruklu Jagao Rodrigues’in, Tüklerin daha zengin olduğunu düşünerek Kuzey Kıbrıs’a turistik değil hırsızlık amacıyla geçiş yaptığı anlaşıldı. Jagao Rodrigues dün sabahın erken saatlerinde Lokmacı Sınır Kapısı’ndan ülkeye giriş yaparken yakalandı. Lefkoşa-Dereboyu’nda N.A isimli şahsın aracından cüzdan çalan ve kamera görüntüleri sayesinde tespit edilen zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yapan polis, 4 Haziran tarihinde Dereboyu bölgesinde N.A’ya ait park halindeki aracın camlarının sert bir cisimle kırıldığını ve araçtan içinde bin 400 TL olan cüzdanın çalındığını söyledi. 

Pişman olduğunu söyledi…
Yapılan soruşturmada zanlının tespit edildiğini kaydeden polis, aranan zanlının dün sabah Lokmacı Sınır Kapısı’ndan ülkeye girerken yakalandığını açıkladı. Polis, tutuklanan zanlının suçunu kabul ettiğini, Güney Kıbrıs’ta yaşadığını ifade ederek teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 1 ay süre ile cezaevine gönderilmesine emir verirken söz hakkı verilen zanlı cüzdanda 500 TL olduğunu ve pişman olduğunu öne sürdü.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2017, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473