banner564

Tutuklanan Balçık kardeşler mahkemeden özür diledi

Gazimağusa Telefon Dairesine ait 22 metre yeraltı kablosunu sirkat etmekten tutuklanan Balçık kardeşler mahkemeden özür diledi

Tutuklanan Balçık kardeşler mahkemeden özür diledi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa Telefon Dairesine ait 22 metre  yeraltı kablosu sirkat etmekten tutuklanan Ekrem ve İsmet Balçık mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Salih Keskinel zanlıların 19 Ağustos 2014 tarihinde Gazimağusa Telefon Dairesinden bin 733 TL değerinde 22 metre uzunluğunda yer altı kablosu sirkat ettiklerini söyledi. Zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını anlatan Keskinel zanlıların davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminat ile serbest bırakılmalarını talep etti.

“Öksüz büyüdük”
Yargıç Ayşen Toroslu’nun söz vermesi üzerine konuşan zanlılar öksüz büyüdüklerine dikkat çekerek, yaptıklarıyla ilgili ise  pişman olduklarını ve  mahkemeden makul bir teminat şartına bağlanmayı talep ettiler.

Şahsi kefalet senedi imza ettiler
Huzurundaki şahadet ve zanlıların beyanlarını değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu zanlıların 10 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmeleri şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmalarına  karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2014, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473