banner564

UBP, Maraş’ta toplantı yaptı

UBP, Maraş’ta toplantı yaptı

UBP, Maraş’ta toplantı yaptı
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) önceki gün akşam Gazimağusa Maraş’ta toplantı düzenledi. Toplantıda UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, UBP Genel Sekreteri Sunat Atun, UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Canaltay, UBP Gazimağusa Milletvekilleri Erdal Özcenk, Dursun Oğuz ve Hamza Ersan Saner de hazır bulundu.
UBP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, UBP Genel Başkanı Özgürgün toplantıda yaptığı konuşmada, UBP’nin en güçlü olduğu dönemlerin, muhalefetteyken yeniden iktidara geldiğinde yaşandığını söyleyerek, şöyle devam etti:
“1998 yılında yüzde 40, 2003’te yüzde 46, oy oranı yakaladık. 2013 yılında iktidardan gittik ve bir yıl içerisinde toparlanarak son Yerel Seçimlerde partimiz oyunu yeniden yüzde 40’lara çıkardı. Yani bir yıl içinde UBP oylarını yüzde 50 artırmıştır. UBP bir ideoloji partisidir, halkın partisidir, KKTC’nin en güçlü partisidir. Çünkü muhalefette iken bir yıl içerisinde oylarını yüzde 50 artırabilecek hiçbir parti yoktur. Özkan Bey’e ‘Hodri Meydan’ diyorum. Bugün seçime gidelim UBP’nin oyları yüzde 40 altında değildir. Eğer yüzde 39 alırsak, Ne UBP’nin, ne Hüseyin Özgürgün’ün ne de Sunat Atun’un bundan sonra politikada yürüyecek yolları kalmaz. O kadar net söylüyorum. Ama göreceksiniz ki onlar gidecek!”
UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün sözlerinin sonunda, “Biz muhalefette de aynı söyleriz, iktidara geldiğimizde de aynı konuşuruz. Bunun aksini kimse söyleyemez. UBP hep KKTC’ni savunmuştur, hep ekonominin ileriye gitmesini savunmuştur, her konuda Anavatanımız Türkiye ile birlikte bu topraklarda Türk varlığını yaşatmayı savunmuştur. Bu topraklarda Türk varlığını yaşatacak olan tek parti vardır o da Ulusal Birlik Partisidir” diye konuştu.

Atun: UBP iktidarın tek adayı
UBP Genel Sekreteri Sunat Atun da yaptığı konuşmada, UBP’nin son zamanlarda yaptığı bütün toplantılarda salonların dolu olduğunu belirterek, “UBP iktidarın tek adayıdır ve iktidara geleceği günler de yakındır” dedi.

Canaltay: Birlikte hedefe varacağız
UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Canaltay da yaptığı konuşmada, UBP’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yaşaması ve devam etmesi için “garanti olan bir parti” olduğunu ifade ederek, “UBP refahtır! Hükümet olduğu dönemlerde memleketi her zaman en iyi noktalara getirmeyi başaran bir partidir! UBP toprağımızın garantisidir. Bizler şu anda bulunduğumuz bölgenin tartışıldığını biliyoruz. UBP bu tartışmalara noktayı koyacak olan bir partidir. Onun içindir ki iktidar yolundaki bu toplantılarımızda sizlerle birlikte hedefe varacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2014, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473