banner564

Üçü de vitamin deposu

Açık pazarda satılan ayrellinin bağı 10, hostesin 13, gaz ayağının 20 liradan satıldı

Üçü de vitamin deposu
banner598
Melin DOBRAN
Lefkoşa’da kurulan açık pazara vatandaşın ilgisi bu hafta yoğun oldu. Esnaf, pazarın sabah sakin geçtiğini ifade ederek, öğleden sonra satışların canlandığını söyledi. Vatandaşlar genelde sezon meyveleri ile yeşillik aldı. Çok sevilen ve Kıbrıs ürünü olan ayrellinin bağı 10 liraya satılırken, hostesin bağı 13 liradan satıldı. Diğer sevilen bitkilerden olan gaz ayağı ise kilosu 20 liradan satışa sunuldu. Vatandaşlar yüksek fiyatına rağmen üç sebzeden de bol bol aldı. Esnaf; ayrelli, hostes ve gaz ayağının vitamin deposu olduğunu belirtti. 
Açık pazarda bu hafta 3 paket çilek 10, taze bakla 12, ayrelli 10, domates 4, salatalık 5, mandalina ve portakal 3, hostes 13, gaz ayağı 20 ve 8 tane enginar 10 liradan satıldı.

Akıncı çifti de pazardaydı
Öte yandan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, 3’üncü Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu’nun halk koşusunun startını vermesinin ardından Lefkoşa Açık Pazarı’nı ziyaret etti. 
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Akıncı ve eşi Meral Akıncı pazarı gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 03:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473