banner564

Uğurlu sayıları ‘Dört’

4 ayrı işyerinden nakit para, içki ve sigara çaldıkları iddiasıyla yakalanan 4 genç, 4 gün tutuklu kalacak

Uğurlu sayıları ‘Dört’
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, 4 ayrı işyerinden hırsızlık yaptıkları öne sürülen Mehmet Raif Güngör, Ali Eskiocak, Nizamettin Sayın ve Cemil Can Sayın gözaltına alındı. Zanlılardan Mehmet Raif Güngör’ün İdeal isimli markette bir şeyler çalarken, market sahibi tarafından kıskıvrak yakalandığı, ardından suçlarının da tespit edildiği belirtildi. Girdikleri yerlerden bin 200 TL nakit para, 130 paket sigara ve 17 şişe içki çalan zanlılar dün tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı.

Onlarca paket sigara çaldılar
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Şükrü Hafız, zanlı Mehmet Raif Güngör ile zanlı Ali Eskiocak’ın, 25 Aralık 2017 tarihinde, Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı’na ait olan bir kitapevine camları kırarak girdiklerini ve kasadan bin TL nakit para sirkat ettiklerini söyledi. Yine aynı zanlıların, “Gelibolu” isimli markete işletmenin camlarını kırarak içeri girdiklerini, 100 TL nakit para, 130 paket sigara ve 17 şişe içki çaldıklarını kaydeden Hafız,  zanlıların aynı gün bir av pazarının işyeri camlarını kırmaya çalışarak, dükkân içerisine giremeye teşebbüs ettiklerini ancak camların kırılmadığını söyledi.

Suç işlemeye devam ettiler
Zanlıların 26 Aralık 2017 tarihinde bir otobüs şirketi işletmesi içerisine camları kırarak girdiklerini kaydeden Hafız, kasadan 40 TL çaldıklarını belirtti. Hafız, zanlı Güngör’ün
“İdeal” isimli markete girerek 200 TL para çalarken işletme sahibi tarafından tespit edildiğini ifade etti. Hafız, zanlı Ali Eskiocak’ın da güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildiğini çalınan eşyaların, zanlı Nizamettin Sayım ile zanlı Cemil Can Sayın’ın evlerinde bulunduğunu söyledi. Zanlıların gözaltına alınarak haklarında soruşturma başlatıldığını kaydeden Hafız, soruşturma amaçlı 4 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473