banner564

Uğurlu sayısı 13

12 kez seçime katılarak, erişilmez bir rekorun sahibi olan Arif Salih Kırdağ, halkın yoğun baskısına dayanamayıp yeniden aday oluyor

Uğurlu sayısı 13
banner598
Teoman TURAN
Kuzey Kıbrıs’ta siyasetin en renkli isimlerinden biri olan Arif Salih Kırdağ, halkın yoğun baskısına dayanamayıp yeniden aday olacağını söyledi.
   Diyalog’un görüşlerine başvurduğu Kırdağ, bugüne kadar Belediye Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı olmak üzere 12 kez seçime katıldığını söyledi. Kırdağ “Baskılara dayanamayıp 13. Kez aday oluyorum. Benim uğurlu rakamım herhalde 13 olacak” dedi.
   Kırdağ “Hangi partiden aday oluyorsunuz?” sorusunu yanıtlarken “Heyecanın devam etmesi açısından bunu şimdi açıklamıyorum. Önümüzdeki hafta içinde Diyalog TV’de açıklayacağım” şeklinde konuştu.
   Arif Salih Kırdağ, halkın desteğine teşekkür ederken şunları kaydetti:
   “Bu vesile ileülkemin güzel insanlarına bana önümüzdeki seçimde aday olmam yolun da duydukları açık destek güven ve sevgi için özel teşekkürlerimi sunarım.Öğünmek için değil!! Sadece herkes bilsin diye ilan ediyorum.Önümüzdeki milletvekilliği seçiminde aday olacağımı dün akşam saatlerinde internetden kamuoyuna açıklamamdan sonra, bu sabaha kadar internet tarihinde bu yönde eşi görülmemiş sayıda destek almış bulunuyorum. Ve yağan yağmur gibi destek almaya devam ediyorum..
   Bugüne kadar; böylesine eşi görülmemiş seçmen desteğiyle yola çıkan benden başka herhangi bir ülkemiz poletikacısını gören veya duyan oldu mu? Destek veren veya vermeyen herkese özel teşekkürlerimi sunarım.”

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2017, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474