banner564

Ülke kalkınacak

Gazimağusa esnafına, CTP’nin ekonomik ve sosyal kalkınma programı hakkında bilgi verildi

Ülke kalkınacak
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman ile mCTP’den milletvekili adayı olan Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Mahmut Kanber, esnafa seslendi. Esnafa, CTP’nin ekonomik ve sosyal kalkınma programı hakkında bilgi de verildi. 
CTP’nin güçlü şekilde iktidara gelmesi için toplumun tüm kesimlerinin birleşmesi gerektiğini belirten CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, halktan, partilerin programlarına göre oy vermesini istedi. 
Erhürman konuşmasının devamında şunları söyledi:
“Biz tikçik, mikçik istemiyoruz, üretmek, üreterek var olmak için başağın altına mühür istiyoruz. Çocuklara karşı sorumluluğumuz var. Halkın varlık içinde yokluk çekmesine izin vermeyeceğiz. Her şeyi planlayıp ülkeyi kalkındıracağız. Bu topraklara tırnaklarımızı geçirerek tutunacağız, biz hazırız, halkımızın karşısına programımızla çıktık. Bu memleket için elini taşın altına koyan bir kadroyla karşınızdayız. Çalışıp, yapacağız.”

“Turizmde cazibemiz kimliğimizdir”
Mağusalının turizm ve yükseköğretimden kazanacağını, yerli üretim ve tüketim için çalışacaklarını vurgulayan Erhürman, “Turizmde cazibemiz kimliğimizdir” ifadelerine yer verdi.
Bölge esnafı için ne yapılması gerektiğini esnaflarla birlikte planladıklarını kaydeden Tufan Erhürman, “Yukarıdan aşağıya menfaat dağıtan, karşılığında aşağıdan yukarıya oy devşiren sistemi değiştirmek, onun yerine üreten ve adil dağıtan bir sistemi koymak için yola koyulduk” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2017, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474