banner564

“Umut vardır”

Erhürman, CTP’nin Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Programını açıkladı

“Umut vardır”
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin genel seçimlere yönelik manifesto niteliğindeki programı, dün basın toplantısıyla açıklandı. 
Genel Başkan Tufan Erhürman’ın milletvekili adayları ile birlikte düzenlediği basın toplantısı Bedesten’de yapıldı.
Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Programı adıyla yeni dönem politikalarını açıklayan Erhürman, “Bu ülkeden bir şey olmaz, umudumuz yok diyenlere sesleniyorum. Bu program ve bu kadro ile umut vardır” diye konuştu. 
Erhürman, kamu yönetiminden üniversitelere, sağlıktan eğitime, Kıbrıs konusundan işgücüne, toplumsal cinsiyet eşitliğinden mali yapıya, çevreden kooperatifçiliğe kadar her alanda CTP’nin görüş ve vaatlerini içeren program hakkında detaylı açıklama yaptı.
Erhürman’ın paylaştığı programın ana başlıkları şu şekilde oluştu:
Katılımcı, Etkin Ve Verimli Kamu Yönetimi, Yatırım Teşvikleri Yeniden Düzenlenecek, Mali Transferler Yeniden Düzenlenecek, Artan Üretim, Adaletli Paylaşım, Turizm, Tarım Ve Kırsal Kalkınma, Kooperatifleşme, Enerji-ekoloji dengesiyle uyumlu politikalar, İnşaat Ve Gayrimenkul, Sanayi, Bankacılık Ve Finans, Ulaştırma, Bilgi Teknolojileri Ve İletişim, Yaşanabilir Kentler, Doğayla Barışık Bir Yaşam, Çevre, Her Yaş İçin Üretime Dönük, Nitelikli Eğitim, Yükseköğretimde Kaliteye Öncelik, Mesleki Eğitim, Ayrıcalıklıların Değil, Tüm Toplumun Devleti, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Kültür-Sanat-Gençlik, Kaliteli Yaşam, Sağlıklı Toplum, Gıda Güvenliği, Gerçekçi Ve Dinamik Bir Dış Politika…

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2017, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474