banner564

Umut verici

Şeyh Nazım Kıbrısî'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu fakat durumunun iyiye doğru gittiği öğrenildi

Umut verici
banner598

Solunum ve kalp yetmezliği nedeniyle Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ne kaldırılan Nakşibendi Tarikatı Lideri Şeyh Nazım Kıbrısî'nin sağlık durumunun iyiye doğru gittiği öğrenildi.

Şeyh’e yapılan tetkik ve araştırmalarda, enfeksiyona bağlı olarak gelişen akut solunum yetmezliği ve ilave olarak da kronik böbrek yetmezliği zemininde oluşan akut (ani gelişen) böbrek yetmezliği tesbit edilmiş ve tedaviye alınmıştı.

Beş gün önce Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ne kaldırılan Nakşibendi Tarikatı Lideri Şeyh Nazım Kıbrısî'nin koma halinden çıkıp gözlerini açtığını, konuşulanları anlayıp reaksiyon verdiğini ve idrar çıkımının başladığını, ayrıca tansiyon durumunun da daha iyi olduğu öğrenildi. Hayati tehlikesi devam etmekle birlikte, hastaneye kaldırıldığı an itibariyle umut verici bir gelişim gösterdiği edinilen bilgiler arasında.

 

Oğlu yanına girdi

Öte yandan Kıbrısi’nin yakınları ve çok sayıda müridi YDÜ Hastanesi’nde umutlu bekliyişlerini sürdürüyor. Şeyh Nazım Kıbrısî için dualar okunmaya devam ederken Şeyh Nazım Kıbrısî’nin oğlu Şeyh Behaeddin de dün babasını yoğun bakımda ziyaret ederek umutlu bekleyişe moral verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2014, 23:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474