banner564

Uyurken boynundan öpmüş

Aynı evi paylaştığı kadın arkadaşı tarafından ‘cinsel taciz’ suçlamasıyla polise şikayet edilen İlker Şenman’ın keyfi kaçtı

Uyurken boynundan öpmüş
banner598
Çiğdem AYDIN
Girne’de aynı evi paylaştığı kadın arkadaşı tarafından ‘cinsel taciz’ suçlamasıyla polise şikayet edilen İlker Şenman tutuklandı.
 Girne’de 20 Temmuz tarihinde meydana gelen olayda aynı evi paylaştığı kadın arkadaşını uyurken cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen İlker Şenman isimli zanlı şikâyet üzerine gözaltına alınan ve hakkında “cinsel saldırı” suçundan soruşturma yapılan zanlı dün teminat için Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Girne’de Ziya Rızkı Caddesi’nde bulunan apartmanda yaşanan olayda aynı evde kaldığı 29 yaşındaki D.T isimli kadını uyurken taciz ettiğini söyledi. 

Esas işi maliyet uzmanlığı
Polis, zanlının D.T.’nin uyuduğu esnada boynundan öptüğünü, vücudunun çeşitli yerlerine dokunduğunu ifade etti. Zanlının şikâyet üzerine gözaltına alındığını kaydeden polis, kısa bir süre önce KKTC’ye gelen zanlının Girne’de bir otelde maliyet uzmanı olarak çalıştığını ifade etti. Zanlı hakkındaki, “Cinsel Saldırı” suçundan başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, yargı aşamasında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı, 3 bin TL nakit teminat yatırması ve bir kefilin 50 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2017, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473