banner564

Uyuşturucu alışverişini ortaya çıkardı

Kudret Evli’nin Girne’de gündüz vakti yaptığı kaza, ibretlik bir uyuşturucu alışverişini de ortaya çıkardı

Uyuşturucu alışverişini ortaya çıkardı
banner598
Girne’nin en işlek caddesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yönetimindeki araba ile 3 araca çarpan Kudret Evli ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Akay Gündoğu’nun tasarrufunda uyuşturucu ele geçirildi.
Polisin başlattığı soruşturmanın devamındaKudret Evli, Akay Gündoğu’nun yanı sıra, Deniz Güngör ve Fırat Deniz de suçla bağlantısı olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Zanlılar dün Lefkoşa’da mahkemeyeçıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Fadıl Metin olayla ilgili bulguları aktardı. Metin, 10 Ağustos 2017 tarihinde, saat 13.30 sıralarında Girne Dr. Salih Miroğlu caddesi üzerinde zanlı Kudret Evli’ninkullanımında bulunan araçla bir trafik kazası yaptığını söyledi. Polis, kazanın akabinde zanlı Evli ve araçta yolcu olarak bulunan Akay Gündoğu’nunhareketlerinden şüphelenilmesi üzerine araçta ve zanlılar üzerinde yapılan aramada zanlı Kudret Evlinin üzerinde 6 gram zanlı Akay Gündeoğu’nun ise üzerinde 50 miligram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirtti. 

7 paketi 750 TL
Polis,yapılan ileri soruşturmada zanlılara uyuşturucuyu verdiği tespit edilen zanlı Deniz Güngör’ünde tutuklandığını ve üzerinde yapılan aramada ise 5 paket şeklinde 5 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındığını aktardı. Polis, zanlı Güngör’den alınan ifade doğrultusunda ise konu maddeleri Fırat Deniz’den 750 TL karşılığında 7 paket olarak aldığı itirafında bulunduğunu ve zanlı Deniz’in de tutuklandığını söyledi. 
Polis memuru Fadıl Metin, mesele ile ilgili başlatılan soruşturmanın geniş çaplı sürdüğünü, alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi onayladı.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 02:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474