banner564

Uyuşturucu deposu

Gazimağusa’da bir eve baskın düzenleyen Narkotik Şube ekipleri, 70 gram Bonzai’nin yanı sıra çok sayıda Extacy hap buldu

Uyuşturucu deposu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, narkotik tarafından aranan Bilal Çiftçi’nin ikametgahına düzenlenen operasyonda 146 adet “extacy” türü uyuşturucu hap, 70 gram ağırlığında bonzai ile uyuşturucu kalıntısı içeren sigara izmaritleri, hassas terazi ve öğütücü ele geçirdi. Polis, Bilal Çiftçi ile ev içerisinde bulunan Mahmut İbrahim Benzer’i gözaltına alarak tutukluluk istemi ile mahkeme huzuruna çıkardı. Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Cüneyt Arkın, önceden bir uyuşturucu meselesi ile ilgili aranmakta olan zanlı 1 Bilal Çiftçi’nin evine 9 Mayıs 2017 tarihinde operasyon düzenlendiğini ve konu zanlı ile evde bulunan zanlı 2 Mahmut İbrahim Benzer’in huzurunda evde arama yapıldığını söyledi.
Arkın, ikametgahın salon kısmında 9 adet uyuşturucu kalıntısı içerdiğine inanılan sigara izmariti ile 2 adet uyuşturucu kalıntısı içerdiğine inanılan öğütücü bulunduğunu anlattı.
Arkın, mutfak kısmında bulunan buzdolabının dondurucusu içerisinde ise MDMA(Extacy) türü uyuşturucu içeren 146 adet hap bulduklarını söyledi. 

Uyuşturucunun bir kısmını tuvalete döktü…
Bilal Çiftçi’ye ait oda içerisinde, komidin çekmecesinde 70 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulduklarını da belirten Arkın, tuvalet kısmında ise, tuvalete dökülmüş az miktarda uyuşturucu madde bulduklarını ifade etti.
   Tahkikatın henüz yeni başladığını vurgulayan Arkın, mahkemeden, soruşturma maksatlı süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların, 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2017, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474