banner564

‘Üzgünüm olanlar için’

Değişik tarihlerde Ali Ekin, Aydın Şahin, Bülent Topcuparlak, Faramaiz Saedi veHüseyin Sürmeli’ye ait cep telefonlarını çalan Ahmet Atlar sonunda cezaevine gönderildi

‘Üzgünüm olanlar için’
banner598
Çiğdem AYDIN
Girne’de, Alsancak bölgesini mesken tutan ve değişik tarihlerde bazı otellerin araç park yerinde ve plajlarında meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili tutuklanan zanlı Ahmet Atlar (E-25)  3 gün tutukluluğun ardından dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Araçların içerisinden şahıslara ait kıyafet ve paraları çalan zanlı tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.
Duruşmada zanlının 12 Ağustos tarihinde Faramaız Saedİ’ye ait araç içerisinde bulunan sırt çantası ve çantanın içerisinde muhafaza edilen bir cep telefonu ile kıyafetlerini, ayrıca para cüzdanı, 40 TL nakit para, sürüş ehliyeti, öğrenci kimlik kartı ve bankamatik kartını çaldığı belirtildi. Zanlının 21 Ağustos tarihinde araç içerisinden Ali Ekin'e ait 2bin 773 TL nakit parayı, 26 Ağustos tarihinde ise Alsancak’ta faaliyet gösteren bir otele ait plajda, Aydın Şahin ile Bülent Topcuparlak'a ait cep telefonlarını çaldığını kaydeden polis, zanlının Hüseyin Sürmeli’ye ait araç içerisinden ise cep telefonunu çaldığını belirtti. 

Ülkede kaçak olarak bulunuyordu
Zanlının kamera kayıtları sayesinde önceki gün tespit edilerek gözaltına alındığını kaydeden polis, çalınan bazı eşyaların zanlının tasarrufunda bulunduğunu açıkladı. Polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlının çalışma izni olmadığını, ülkede kaçak olarak bulunduğunu belirterek teminata bağlanmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 1 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi. 

Ahmet’in istediği oldu
Daha önceki duruşmada, ailesiyle arasının bozuk olduğunu sokakta yatıp kalktığını, cezaevine gitmek veya sınır dışı edilmek için hırsızlık yaptığını aktaran zanlı Atlar, mahkemede hakkında verilen kararı duyunca üzülmedi, aksine sevindi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474