banner564

Vokalist Sinan 1 ay içeride

Kuzey Kıbrıs’a, üzerinde uyuşturucu ile gelen ünlü şarkıcı İrem Derici’nin vokalisti Sinan Barış Yurt’un davası tamamlandı.

Vokalist Sinan 1 ay içeride
banner598
Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’ne yargılanan sanık Yurt hapse mahkum edildi. Başkan Ömer Güran,Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay huzurunda yargılanan sanık 1 ay hapse mahkum edildi. Sanık hakkında verilen kararı okuyan Başkan Ömer Güran, 9 Haziran tarihinde Kuzey Kıbrıs’a gelen sanığın üzerinde narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi sonucu arama yapıldığını ve arama 1 gram 710 miligram uyuşturucu madde hintkeneviri bulunduğunu söyledi. Güran, sanığın uyuşturucu maddeyi kendi kullanımı için getirdiğine, ticari amaç gütmediğine kanaat getirdiklerini belirterek, bu hususun sanık hakkında hafifletici etken olduğunu vurguladı. 
Güran, uyuşturucu madde ile ilgili suçların yaygınlığına dikkat çekerek bu tür suçlara hapis cezası verilmesini uygun gördüklerini söyledi. Güran, sanığın yargılandığı uyuşturucu madde ithal ve tasarruf suçlarından 1 ay hapse mahkum ettiklerini açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474