banner564

Yahya Biçer yoğun bakımda

Ergazi -Kurtuluş kavşağında iki aracın yüz yüze çarpıştığı feci kazada biri ağır 4 kişi yaralandı

Yahya Biçer  yoğun bakımda
banner598

Ergazi -Kurtuluş kavşağında iki aracın yüz yüze çarpıştığı feci kazada biri ağır 4 kişi yaralandı. İskele anayolunun savaş alanına döndüğü kazada yaralanan kazazedelerden Yahya Biçer’in hayati tehlikesi olduğu ve yoğun bakım ünitesine alındığı öğrenildi.

Polisten alınan bilgiye göre kaza, dün saat 14.00 sularında Kilitkaya’da sakin Mehmet Yolcu isimli sürücü yönetimindeki BL 839 plakalı araçla İskele istimatinde ilerlerken sağa dönemk istedi ve bu sırada Karpaz istikametinden gelen Yahya Biçer yönetimindeki HS 687 plakalı araçın önünü keserek yüz yüze çarpıştı.

 

Yolcu emekli itfaiyeci idi

Çarpışma sonucu BL 839 plakalı araç, dereye düştü.  Dereye düşen BL 839 plakalı araç tanınmaz hale gelirken emekli itfaiye memuru  olduğu öğrenilen Mehmet Yolcu ve eşi ağır yaralanarak hastanaye kaldırıldı.

 

Biçer’in bilinci kapalı

HS 687 plakalı araç sürücü 35 yaşındaki Yahya Biçer’in bilincinin kapalı olduğu ve her tarafının kırıldığı öğrenildi. Yahya Biçer’in yanında yolcu olarak bulunan 36 yaşındaki Devrim Dedeoğlu’nun ise kafasında cam kırıkları olduğu öğrenildi.  Kaza sonucu 2 saate yakın trafik durdu. Polis ve itfaiye ekipleri arabaları kısa sürede trafikten kaldırmaya çalıştı. Kazayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.  

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2014, 02:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473