banner564

Yanarak can verdi

Girne Dağ yolunda dün gece meydana gelen feci kazada bir kişi hayatını kaybetti 3 kişi de yaralandı

Yanarak can verdi
banner598
Onur ULAĞ
Girne-Değirmenlik Anayolunda dün gece 23.50’de iki aracın yüz yüze çarpıştığı feci kazada bir kişi yanarak hayatını kaybetti, biri ağır 3 kişi de yaralandı.
Elde edilen bilgilere Girne-Değirmenlik anayolunun 12-13 km'leri arasında Muhammed İkbal yönetimindeki TDN 087 plakalı ticari araç ile henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen araç yüz yüze çarpıştı. Çarpışma sonucu plakası tespit edilemeyen araç alev aldı. Araç içerisinde bulunan 2 kişiden biri olan 25 yaşındaki Murat Karakuş araçtan çıkmayı başardı, diğer kişi ise sıkıştığı yerden kurtulamayarak yanarak can verdi.
Kazadan sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yanan arabadan kurtulan Murat Karakuş’u yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırdı.
Yetkililerden hastanede gerekli tetkikleri yapılan ve vücudunda yanıklar olan Murat Karakuş’un  yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alındığı öğrenildi.
Öte yandan ticari taksi sürücüsü Muhammed İkbal ve aynı araçta yolcu olarak bulunan kişinin ise Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.
Feci kazadan sonra uzun süre trafiğe kapatılan Girne -Değirmenlik Anayolu bu sabah saatlerinde tekrar trafiğe açıldı.
Gazetemiz baskıya verildiği 03.30 sıralarında polisin olayda hayatını kaybeden erkek belirlemek için başlattığı soruşturma devam ediyordu.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2017, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473