banner564

Yasal düzenleme talep ettiler

Diş Teknisyenleri Birliği, halk sağlığını olumsuz etkileyen uygulamalar sonucu ortaya çıkan sorun ve önerilere ilişkin metni Yorgancıoğlu’na sundu

Yasal düzenleme talep ettiler
banner598
Diş Teknisyenleri Birliği, halk sağlığını olumsuz etkileyecek bir takım uygulamalardan kaynaklandığını belirttiği sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren bir metni, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’na sundu. Başbakan Yorgancıoğlu, Diş Teknisyenleri Birliği’nden bir heyeti kabul etti.  Birlik yetkilileri, sektörde yaşanan sıkıntıları dile getirerek, sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren hazırladıkları bir metni Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’na sundu.

Yılmaz: Uygulamalar sürüyor

Heyete Başkanlık eden Uğur Yılmaz görüşmede yaptığı konuşmada, diş teknisyenlerini mağdur eden ve halk sağlığını olumsuz etkileyen bir takım uygulamaların devam ettiğini kaydetti. Halk sağlığının ve sektörün, söz konusu uygulamalardan dolayı zarar göreceğini söyleyen Yılmaz, ilgili bakanlığın ve hükümetin en kısa sürede gereken önlemleri alması talebinde bulundu ve bu konuya ilişkin yasal düzenlemelerin de acilen yapılmasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 09:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Akıncı ve dunurunun uzo masası yoldaşı mr öz mangala dikkat et bitmesin köz

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474