banner564

Yaşam kalitesi artırıldı

Bakan Saner 16 aylık icraatları ve planladıkları projeler hakkında bilgi verdi

Yaşam kalitesi artırıldı
banner598
Arzu KÖPRÜLÜ
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner, basın toplantısı düzenleyerek bakanlığın 16 aylık icraatları ve planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.
Bakanlık binasında, daire müdürlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Saner, bir süredir düzenledikleri basın toplantılarıyla verdikleri hizmetleri ve planlanan yenilikleri duyurmaya çalıştıklarını belirtti.
Verilen hizmetlerin kalitesi arttıkça vatandaşların yaşam kalitesinin de arttığına işaret eden Saner, halka uzun vadede sırasıyla anlatılması planlanan projelerin erken seçim nedeniyle peş peşe tanıtıldığını söyledi.
Saner, 15 gün içerisinde; gençlere ve engellilere istihdam desteği, sosyal sigortaların sürdürülebilir bir yapıya kavuşması, kadın çalıştayı ardından hazırlanan eylem planı ve son olarak ihtiyaçlı kişilere 100 TL elektrik ile su yardımının karara bağlandığını hatırlattı.
Saner dünkü basın toplantısının amacının, bakanlığın 2018 yılı içinde kazandırmayı planladığı hizmet projeleriyle ilgili bilgi vermek olduğunu söyleyerek, “niye bunlar hep son güne kaldı?” şeklinde eleştiriler aldığını ancak 16 aylık görev süresi içinde tamamlanan da hazırlanıp bitirilmeyen projeler bulunmasının normal olduğunu kaydetti.
Saner, görev süresince hazırladıkları yasa, tasarı ve tüzüklerle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474