banner564

Yatağın altına sakladı

İhbar üzerine Ferit Esat’ın evini arayan polis, bir adet kanunsuz tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirdi

Yatağın altına sakladı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da bir ihbar ile harekete geçen Adli Şube ekipleri, Ferit Esat isimli zanlının ikametgahında gerçekleştirdiği aramada kanunsuz tabanca ile 83 adet mermi ele geçirdi. Polis tarafından gözaltına alınan Ferit Esat mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Çangaroğlu, 30 Kasım 2016 tarihinde aldıkları bir ihbar ile zanlının evine operasyon düzenlediklerini söyledi. Yaptıkları arama sonucunda, zanlıya ait yatak odası içerisinde, yatağın altında bulunan siyah çanta içerisinde 1 adet kanunsuz 7.65 çapında tabanca ile 70 adet tabanca mermisi ile 12 tane av tüfeği mermisi bulunduğunu anlatan Çangaroğlu, zanlının aracında yapılan arama sonucunda da 1 adet av tüfeği mermisinin bulunduğunu aktardı.
Baristik inceleme yapılacak
Tabanca üzerinde baristik inceleme yapılacağını belirten Çangaroğlu, soruşturmanın henüz yeni başladığını da bildirerek zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Hasan Boşnak bu süreyi 1 gün ile sınırlandırdı.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2016, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473