banner564

Yatırım şart

Karpaz’da büyük bir turizm potansiyeli olduğunu söyleyen Erhürman, adaya gelen turistlerin burayı görmeden ayrılmaması için politika üretilmesi gerektiğini vurguladı

Yatırım şart
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Dipkarpaz’da kitle toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Dipkarpaz’ın, adaya gelen turistlerin burayı görmeden ayrılırsa, kendini eksik hissetmesi gerekeceği bir yer olması gerektiğini söyledi.  Erhürman, bölgenin turistik potansiyelinin önemini vurguladı ve siyasetin gelecek için üretim meselesi olduğunu ifade etti.
CTP basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, CTP İskele İlçesi’nin organize ettiği toplantıda, hükümetin icraatları ve partinin yeni yol haritası konuşuldu. Toplantıya, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, üyeler ve bölge halkı katıldı. 
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, bölgede çok başarılı iki tane belediye bulunduğu ve bunların Dipkarpaz ve Mehmetçik olduğunu belirterek, CTP hizmet anlayışının diğer tüm belediyelere örnek olduğunu söyledi.

“Dipkarpaz, Bafra’nın otel potansiyelinden yararlanmalı”
CTP’li belediye başkanlarının şu ana kadar yaptıklarının gelecekte yapacaklarının garantisi olduğunu belirten Erhürman, şöyle konuştu:
“Daha da büyük işleri birlikte yapmak niyetindeyiz. Dipkarpaz potansiyeli çok yüksek bir yer. Bu potansiyelin ne kadarını kullanabiliyoruz diye sorarsanız, belki yüzde 5 derim. Bugün KKTC otellerinin toplam yatağının yüzde 18’i İskele’de bulunuyor ve sadece Bafra’da yapılması planlanan oteller, eğer yapılırsa oradaki toplam yatak kapasitesi şu anda KKTC’nin tamamındaki yatak kapasitesine yakın olacak. Bu aslında ne demek; Bafra şurası, yani Dipkarpaz’la Bafra’nın arası turistler açısından baktığınızda çok kolay kat edilebilecek bir mesafe. Dipkarpaz yanı başındaki bu turizm potansiyelinden yararlanabilmeli.”

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2017, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474